Tři značky osvědčeného kancelářského nábytku – záruka široké nabídky

Kancelářský nábytek HOBIS

Kancelářský nábytek HOBIS
Od roku 1994 nabízíme český kancelářský nábytek HOBIS, který se vyznačuje vysokou kvalitou a nadčasovým designem. Naše široká škála produktů zahrnuje kancelářské stoly, skříně, stoly s elektrickým výškovým nastavením, kancelářské kontejnery, akustické boxy a paravány, kuchyňské linky a různé doplňky. Pro ty, kteří hledají něco speciálního, poskytujeme možnost zakázkové výroby. Kancelářský nábytek HOBIS je garancí kvality, což potvrzují certifikáty od státních zkušebních ústavů a záruka 5 let.

Kancelářské židle a doplňky OFFICE PRO

Kancelářské židle a doplňky OFFICE PRO
Od roku 2005 stojí OFFICE PRO po boku renomovaných značek HOBIS a EXNER a doplňuje tak naši nabídku o kvalitní kancelářské židle a příslušenství. V našem sortimentu najdete mezi jiným i věšáky, kovové policové skříně a kartotéky. Elektrická zásuvková místa nabízí efektivní řešení pro nabíjení mobilních telefonů, připojení k datovým sítím LAN nebo k propojení přes HDMI. Všechny naše židle prošly důkladnými zátěžovými testy, které provedly státní zkušební ústavy, a výsledek deklarovaly vydáním certifikátů kvality.

Manažerský nábytek EXNER

Manažerský nábytek EXNER
Manažerský nábytek EXNER je vyráběn v České republice a je charakteristický svou velkorysostí a kvalitou zpracování. Dlouholetá tradice sahá až do roku 1914. Nabízené řady EXPO+, ASSIST a EXVIZIT vám pomohou vybavit firmu od kanceláří manažerů po kanceláře pracovních týmů. Pokud si nevyberete z nabídky typizovaných prvků, nabízíme zakázkovou výrobu podle vašeho zadání. Kvalitu manažerského nábytku EXNER dokladují certifikáty vydané státními zkušebnami a nadstandardní záruka 5 let.

Nejnovější články z našeho Blogu

Zásuvkové panely

produkty

Zásuvkové panely

Zřejmě se vám to již také stalo. Sedíte u stolu a máte vybitý telefon. V ruce nabíječku a přemýšlíte kam s ní. Protože v jedné zásuvce u stolu je počítač, ve druhé tiskárna a vy telefon potřebujete mít po ruce.

Zobrazit článek

Zdravé kancelářské stoly

produkty

Zdravé kancelářské stoly

Kancelářské stoly MOTION ERGO jsou elektricky výškově stavitelné. Využití naleznou, spolu s ostatními řadami kancelářského nábytku HOBIS, ve všech kancelářských prostorech.

Zobrazit článek

Navrhněte si svou kancelář

Nástroje

Navrhněte si svou kancelář

Pomocí Návrháře kanceláří si snadno a rychle navrhnete svou kancelář z kompletního sortimentu Office Pro a Hobis a zobrazíte si její vizualizaci ve 3D.

Zobrazit článek

10 400

m2 skladové plochy

30

let na trhu

1093

výrobků v nabídce